T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / NURDAĞI - Nurdağı Halk Eğitimi Merkezi

Nurdağı Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
0 342 671 37 98
Belgegeçer
0 342 671 37 98
WEB
https://nurdagihem.meb.k12.tr
Adres
Alpaslan Türkeş Mah. Gazi Küme Evleri Halk Eğitimi Merkezi Blok No 24 İç Kapı No 2 Nurdağı/GAZİANTEP
Vizyon
Ülkemizin bilimsel ve teknolojik gelişmelerine paralel olarak, Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, halkımızın istek ve ihtiyaçlarını görebilen ve karşılayabilen, toplumsal mutluluğu ve kalkınmayı hedefleyen çağdaş bir yaygın eğitim kurumu olabilmektir.
Misyon
Örgün eğitim sistemine hiç girmemiş ya da herhangi bir kademesinde bulunan veya bu kademelerden çıkmış, her yaş ve seviyedeki bireylere; ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlayıcı nitelikte, çeşitli süre ve düzeylerde hayat boyu yapılan eğitim-öğretim, rehberlik ve uygulama etkinliklerinin tümünü yerine getirmektir. Eğitimimiz dil, din, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin, ferdin ve toplumun ihtiyaçlarına göre,bireysel yetenekler doğrultusunda, teknolojik gelişmeleri takip ederek eğitim ve öğretime uygun her yerde süreklilik içinde devam etmektedir.
Başarılar
Hayattan ne istediğini bilenlerin, değişmeyi ve gelişmeyi hedefleyenlerin, düşlerini gerçekleştirmeyi inanç haline getirenlerin, ekip ruhu ile çalışanların, ortak aklı kullananların, öğrenen birey, öğrenen organizasyon felsefesini benimseyenlerin, tarafsızlık ilkesi ile hareket edenlerin, yapılan her iyi işi takdir etmeyi bilenlerin, iş üretmeyi alışkanlık haline getirenlerin, kaynakları etkili ve verimli kullananların, kaliteyi ön planda tutanların, ahlaki değerleri ilke edinenlerin çalıştığı yerdir. Yerinde sayanların, mevcutla yetinenlerin, günü kurtaranların, kendini aşamayanların, takım halinde çalışmayı başarının sırrı olarak görmeyenlerin, ilerlemeyi gelişmeyi kendine ilke edinmeyenlerin çalıştığı yer değildir! Her Halk Eğitimi Merkezi, bulunduğu yerin eğitim, öğretim, üretim, rehberlik, danışma, kültür ve sanat merkezidir.
Derslik :9
Atölye-İşlik :2
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1047
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl Uygulaması
Saatler
08:00-12:00 13:00-17:00
Isınma
Doğal gaz
Bağlantı
Metro Ethernet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Karayolu, Demiryolu
Servis Bilgisi
Yok
Yerleşim Yeri
İlçe Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine Uzaklık : 67 km İlçe Merkezine Uzaklık : 2,3 km
Kontenjan Bilgileri
Yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Yok
Okulun Sınav Başarı Durumu
Yok
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Yok
Sportif Etkinlikler
19.Balkan Tekwando Yarışmasında 2 Altın Madalya
Bilimsel Etkinlikler
Tarım Alanında "Moringa Oliefera "Bitkisi Yetiştirme Çalışması
Proje Çalışmaları
Önce Kadın Projesi, Eğitimde İyi Uygulama Örnekleri Hızlandırılmış Eğitim Projesi Qudra Projesi Concern Projesi Finansal Katılım Projesi DijitalPazarlama Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS+ PROJESİNE KATILIM SAĞLANILDI. E TWİNNİNG ÇALIŞMALRI BAŞLATILDI.
Diğer Hususlar
TÜBİTAK KURUMUNA FAYDALI ÜRÜN KAPSAMINDA 3 ÇALIŞMA İLE BAŞVURU YAPILDI. KURUMUMUZDA E-SINAV MERKEZİ KURULDU.
Yazdır